Inköpsställen

Pysselmaterial finns så klart på massor av olika ställen, ofta där man minst anar. Ofta hittar man mycket av det man behöver hemma, men annars är hittar du länkar till några av våra favoritbutiker här:

Panduro – Har mycket specialsaker för pyssel och startkit för olika hobbies. Lite dyra ibland men mycket bra och välsorterat. Har ett stort sortiment pärlor, färger mm. Du hittar dem på webben, som egna butiker eller  som en del av sortimentet i andra butiker över hela Sverige.

Mattonbutiken – Jag brukar framför allt köpa papper och pennor här eftersom de har ett stort utbud som är roligt att välja bland, men de har också alla typer av konstnärs- och hobbymaterial, inspirerande böcker och kontorsmaterial. De finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och på webben.

Clas Ohlson – Här kan du dels köpa verktyg och förvaring för dina pysselsaker men också billigt lim, papper och en hel del annat förbrukningsmaterial. Finns både på webben och i egna butiker i många städer.

Åhléns – Papper, saxar, pennor, lim och mycket annat smått och gott. Du hittar deras varuhus i de flesta större städer, vissa har även en liten del av Panduros utbud.

IKEA – Här kan du köpa billiga servetter, glaskoppar, tyg, saxar, burkar och allt möjligt annat som kan vara bra att ha till pysslet. På IKEA hittar du också massor av förvaring för alla pysselsaker och allt material. Finns på webben och som egna butiker över hela världen.

Etsy – På amerikanska sajten Etsy kan vem som helst starta en shop och sälja handgjorda saker, hobbymaterial eller vintage kläder. I kategorin ”Supplies” (hobbymaterial) hittar du massor av fina tyger, stämplar, knappar, pärlor mm. Tänk på att ta reda på vad frakten är innan du köper något och kom ihåg att se efter var säljaren finns, för allt du beställer utanför EU måste du räkna med att betala tull på.

eBay.co.uk – På svenska eBay finns det inte mycket alls, men på den brittiska sajten finns det mesta du kan behöva i pysselväg till bra priser, framför allt i Storbritannien. Du kan också välja att söka i hela världen då mycket finns i Asien och USA, men då måste du tänka på att räkna med tull-avgifterna du får betala för köp utanför EU.

© 2010 Busungar.com / Linda Hedvall Busungar.com körs på WordPress .